Se unge o forma de tarta cu 150 gr unt. Se presara deasupra cu 125 gr zahar tos. Separat, se curata merele de coaja, se taie in sferturi, apoi rondel
Se unge o forma de tarta cu 150 gr unt. Se presara deasupra cu 125 gr zahar tos. Separat, se curata merele de coaja, se taie in sferturi, apoi rondele si se asaza in forma, in mod decorativ. Se pune tarta la foc mic, la caramelizat, pentru 10-15 minute. Se scoate din cuptor si se intinde deasupra foietajul. Se coace tarta la foc potrivit, pana se rumeneste uniform. Se scoate apoi din cuptor, se lasa la racit, apoi se rastoarna pe un platou cu merele in sus.
Se serveste cu frisca sau inghetata de vanilie. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu gem Placinta cu mere Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii