Pentru aluat se amesteca toate ingredientele foarte bine si se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Perele taiate felii se stropesc cu zeama de lam
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele foarte bine si se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Perele taiate felii se stropesc cu zeama de lamaie. Se fierbe budinca cu laptele si cu 5 linguri zahar. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu migdalele macinate si cu putina esenta de migdale. Se bat spuma cele 3 oua si se amesteca cu budinca rece. Peste aluat se pun perele, budinca si apoi se pune tarta la copt 60-70 min. Se taie rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii