Se face un amestec din lapte, drojdie si putin zahar. Se lasa sa creasca si apoi se amesteca cu faina, sare, untul moale, oul si zaharul. Aluatul se p
Se face un amestec din lapte, drojdie si putin zahar. Se lasa sa creasca si apoi se amesteca cu faina, sare, untul moale, oul si zaharul. Aluatul se pune intr-un castron acoperit si se lasa 35-40 min la dospit. Se intinde apoi in tava unsa cu putin ulei si pudrata cu faina. Prunele se spala, se taie jumatati si se scoate simburele. Se asaza prunele pe aluat, se presara cu zahar vanilat si scortisoara dupa gust. Se mai lasa 20 min si apoi se pune la copt. Se coace la foc potrivit 45-50 min. Rece, se pudreaza cu zahar vanilat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii