Se face un amestec din lapte, drojdie si putin zahar. Se lasa sa creasca si apoi se amesteca cu faina, sare, untul moale, oul si zaharul. Aluatul se p
Se face un amestec din lapte, drojdie si putin zahar. Se lasa sa creasca si apoi se amesteca cu faina, sare, untul moale, oul si zaharul. Aluatul se pune intr-un castron acoperit si se lasa 35-40 min la dospit. Se intinde apoi in tava unsa cu putin ulei si pudrata cu faina. Prunele se spala, se taie jumatati si se scoate simburele. Se asaza prunele pe aluat, se presara cu zahar vanilat si scortisoara dupa gust. Se mai lasa 20 min si apoi se pune la copt. Se coace la foc potrivit 45-50 min. Rece, se pudreaza cu zahar vanilat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO salată gustoasă și răcoroasă, ușor de făcut și decorată cu ouă de prepeliță, drăguțe și sănătoase. Mi se...
Reteta de salata a la russe cu oua de prepelitaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii