Cine a crezut ca deserturile raw nu sunt delicioase, s-a inselat amarnic. Aceasta tarta cu ciocolata este crocanta, si da cu budinca de ciocolata raw.
Pentru a prepara blatul de tarta raw, nu ai de facut decat sa combini toate ingredientele intr-un mixer pana cand amestecul incepe sa se formeze ca un aluat. Se poate sa dureze cateva minute. daca ti se pare ca aluatul nu e suficient de moale poti sa mai adaugi o smochina sau cateva boabe de struguri.
Apoi pune aluatul intr-o forma de tarta sau in forme mici individuale si apasa-l cu degetele ca sa il aranjezi, dupa care lasa-l la frigider pentru 30 de minute, ca sa poti sa-l scoti usor din forma.
Pentru budinca de ciocolata raw, la fel nu ai de facut decat sa combini toate ingredientele in mixer si apoi sa o torni in forma de tarta. Aceasta budinca este atat de consistenta si cremoasa incat nu iti va veni sa crezi ca este raw.
Tarta cu ciocolata raw se serveste rece.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porc
Comentarii