Cine a crezut ca deserturile raw nu sunt delicioase, s-a inselat amarnic. Aceasta tarta cu ciocolata este crocanta, si da cu budinca de ciocolata raw.
Pentru a prepara blatul de tarta raw, nu ai de facut decat sa combini toate ingredientele intr-un mixer pana cand amestecul incepe sa se formeze ca un aluat. Se poate sa dureze cateva minute. daca ti se pare ca aluatul nu e suficient de moale poti sa mai adaugi o smochina sau cateva boabe de struguri.
Apoi pune aluatul intr-o forma de tarta sau in forme mici individuale si apasa-l cu degetele ca sa il aranjezi, dupa care lasa-l la frigider pentru 30 de minute, ca sa poti sa-l scoti usor din forma.
Pentru budinca de ciocolata raw, la fel nu ai de facut decat sa combini toate ingredientele in mixer si apoi sa o torni in forma de tarta. Aceasta budinca este atat de consistenta si cremoasa incat nu iti va veni sa crezi ca este raw.
Tarta cu ciocolata raw se serveste rece.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii