Tarta de ciocolata raw

Cine a crezut ca deserturile raw nu sunt delicioase, s-a inselat amarnic. Aceasta tarta cu ciocolata este crocanta, si da cu budinca de ciocolata raw.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tarta de ciocolata raw

Ingrediente

  • Pentru blatul de tarta raw
  • 3/4 cana seminte de floarea soarelui crude
  • 6 linguri pline boabe de struguri
  • 4 smochine mari curatate de coaja
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri nuca de cocos maruntita neindulcita
  • un varf de scortisoara
  • un varf de sare
  • Pentru budinca de ciocolata raw
  • 2 avocado
  • 1/2 cana nectar de agave
  • 1/4 cana cacao
  • 2 linguri lapte de cocos
  • un varf de sare
  • scortisoara dupa gust (optional)
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 1 lingura cafea macinata
  •  
  •  
  •  

Mod de preparare

Pentru a prepara blatul de tarta raw, nu ai de facut decat sa combini toate ingredientele intr-un mixer pana cand amestecul incepe sa se formeze ca un aluat. Se poate sa dureze cateva minute. daca ti se pare ca aluatul nu e suficient de moale poti sa mai adaugi o smochina sau cateva boabe de struguri.

Apoi pune aluatul intr-o forma de tarta sau in forme mici individuale si apasa-l cu degetele ca sa il aranjezi, dupa care lasa-l la frigider pentru 30 de minute, ca sa poti sa-l scoti usor din forma.

Pentru budinca de ciocolata raw, la fel nu ai de facut decat sa combini toate ingredientele in mixer si apoi sa o torni in forma de tarta. Aceasta budinca este atat de consistenta si cremoasa incat nu iti va veni sa crezi ca este raw.


Tarta cu ciocolata raw se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Cele mai apreciate rețete
Omleta Valentina
1
Aperitive cu oua

Omleta Valentina

La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton...

Omleta Valentina
Salata de fructe Macedonia
2
Salate de fructe

Salata de fructe Macedonia

Pentru salata de fructe Macedonia fructele proaspete, curatate, taiate cubulete, se pun intr-un bol cu zahar si sucul de...

Salata de fructe Macedonia
Punch de iarna
3
Punch-uri

Punch de iarna

Azi te voi invata cum sa faci un Punch de iarna potrivit pentru serile festive in familie

Punch de iarna
Prajitura Bucuresti
4
Prajituri

Prajitura Bucuresti

Blatul: Se bat 4 albusuri cu 4 linguri apa, cand spumeaza se adauga 100g zahar. Separat se bat 4 galbenusuri cu 150 g zahar...

Prajitura Bucuresti
Australian tea
5
Bauturi cu vin

Australian tea

Ceainicul (din portelan) se infierbanta in prealabil. In el se pune cate o lingurita de ceai negru si o lingurita de ceai...

Australian tea
Parteneri
Reteta de rulouri cu dovleac si scortisoara
Bucataras.RO

Reteta de rulouri cu dovleac si scortisoara

Pentru această Reteta de rulouri cu dovleac si scortisoara m-am inspirat de la Andreea chinesefood. Aluatul e foarte pufos...

Reteta de rulouri cu dovleac si scortisoara
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Gustos.RO

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute

Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Inghetata cu Branza si Capsuni
ReteteCulinare.RO

Inghetata cu Branza si Capsuni

Inghetata cu Branza si Capsuni