Cine a crezut ca deserturile raw nu sunt delicioase, s-a inselat amarnic. Aceasta tarta cu ciocolata este crocanta, si da cu budinca de ciocolata raw.
Pentru a prepara blatul de tarta raw, nu ai de facut decat sa combini toate ingredientele intr-un mixer pana cand amestecul incepe sa se formeze ca un aluat. Se poate sa dureze cateva minute. daca ti se pare ca aluatul nu e suficient de moale poti sa mai adaugi o smochina sau cateva boabe de struguri.
Apoi pune aluatul intr-o forma de tarta sau in forme mici individuale si apasa-l cu degetele ca sa il aranjezi, dupa care lasa-l la frigider pentru 30 de minute, ca sa poti sa-l scoti usor din forma.
Pentru budinca de ciocolata raw, la fel nu ai de facut decat sa combini toate ingredientele in mixer si apoi sa o torni in forma de tarta. Aceasta budinca este atat de consistenta si cremoasa incat nu iti va veni sa crezi ca este raw.
Tarta cu ciocolata raw se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii