Tiramisu reţetă clasica Se freaca galbenusurile si zaharul pina ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub fo
Se freaca galbenusurile si zaharul pina ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub forma de spuma tare si se incorporeaza amestecului de mai sus. Se stropesc biscuitii cu cafeaua si se tapiseaza cu ei fundul unui bol sau se portioneaza pe cupe. Se acopera cu un strat de mascarpone. Se pune un alt strat de biscuiti stropiti cu cafea, un al doilea strat de crema etc
Se Baga apoi prajitura la frigider si las-o la rece cel putin 3 ore;
Se serveste rece, pudrata cu cacao
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneNu stiu altii cum sunt, insa mie cand mi se pune pata pe un ingredient il folosesc pana cand ma "satur" de el, in cazul...
Tort cu ananas si mascarponeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii