Tort de orez este o reteta de desert potrivita si pentru micul dejun. Tortul de orez se prepara usor si este delicios.
-se fierbe laptele cu vanilia, se adauga sarea, zaharul, coaja rasa de portocala, orezul si se mai lasa pe foc 15-20minute
-stafidele se pun in apa calduta pentru 20minute, pentru a se umfla
-il lasam la racit, dupa care adaugam albusurile batuta spuma, galbenusurile si stafidele
-se unge tava cu unt, se pune compozitia si se da la cuptor, la foc mediu, pentru 35-40minute
Philips Multicooker are functia de coacere si functia de programare, foarte utile gospodinelor
se poate servi cu frisca lichida deasupra-un deliciu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii