Trufe

Se freaca bine zaharul cu untul si galbenusul crud, se adauga o lingura de esenta de cafea naturala foarte concentrata si bine strecurata, apoi cele t

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura esenta de cafea rece
  • 1 galbenus de ou crud
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g unt
  • 3 galbenusuri rascoapte date prin sita
  • cacao

Mod de preparare

Se freaca bine zaharul cu untul si galbenusul crud, se adauga o lingura de esenta de cafea naturala foarte concentrata si bine strecurata, apoi cele trei galbenusuri rascoapte. Se amesteca totul foarte bine. Se pune pe o farfurie cacao si se tavalesc prin ea cocoloase luate cu lingurita din compozitie. Se asaza cocoloasele in forme speciale de hirtie. Se pot aseza si pe o farfurie cu ciocolata granulata

Se pastreaza la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori