Birchermuesli

Birchermuesli

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa
Birchermuesli

Ingrediente

  • 250g fulgi de ovaz
  • 2 lamai (sucul)
  • 230 ml apa
  • 2 mere verzi acrisoare (tip Granny Smith)
  • 470 ml de iaurt simplu
  • 6 linguri de miere lichida
  • 4 linguri de alune prajite macinate

Mod de preparare

Se amesteca fulgii de ovaz cu apa si sucul de lamaie si se lasa peste noapte, intr-un borcan acoperit, sa se patrunda.

A doua zi, se rad merele si se amesteca cu fulgii inmuiati, mierea, alunele si iaurtul. Se decoreaza cu fructe proaspete sau uscate.


Birchermuesli se serveste la micul dejun.
Sursa acestei retete este blogul culinar In jurul mesei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori