Birchermuesli

Birchermuesli

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa
Birchermuesli

Ingrediente

  • 250g fulgi de ovaz
  • 2 lamai (sucul)
  • 230 ml apa
  • 2 mere verzi acrisoare (tip Granny Smith)
  • 470 ml de iaurt simplu
  • 6 linguri de miere lichida
  • 4 linguri de alune prajite macinate

Mod de preparare

Se amesteca fulgii de ovaz cu apa si sucul de lamaie si se lasa peste noapte, intr-un borcan acoperit, sa se patrunda.

A doua zi, se rad merele si se amesteca cu fulgii inmuiati, mierea, alunele si iaurtul. Se decoreaza cu fructe proaspete sau uscate.


Birchermuesli se serveste la micul dejun.
Sursa acestei retete este blogul culinar In jurul mesei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc