Biscuiti cu miere

Ouale batute impreuna cu mierea se amesteca bine cu untul si smintina usor incalzite, amoniacul si sarea. Se adauga faina si se framinta un aluat potr

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 gr. miere
  • 2 oua
  • 150 gr. smintina
  • 150 gr. unt incalzit usor
  • cca 400 gr. faina
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de amoniac
  • un virf de cutit sare

Mod de preparare

Ouale batute impreuna cu mierea se amesteca bine cu untul si smintina usor incalzite, amoniacul si sarea. Se adauga faina si se framinta un aluat potrivit de moale. Se acopera cu un servet si se lasa sa se odihneasca 20-30 minute. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie dreptunghiuri nu prea mari si se aseaza intr-o tava la o distanta de 2-3 cm. Se coc la foc mic.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci