Se pun pe planseta nucile date prin masina, se adauga mierea, celelalte ingrediente uscate si, cu ajutorul laptelui (turnat cite putin, pentru a nu su
Se pun pe planseta nucile date prin masina, se adauga mierea, celelalte ingrediente uscate si, cu ajutorul laptelui (turnat cite putin, pentru a nu subtia prea mult compozitia), se formeaza o masa densa din care se intinde o foaie de cca 1 cm grosime, pe planseta presarata cu zahar pudra. Folosind diferite tipare de metal, se taie forme si figurine; se fixeaza deasupra, prin presare, cite o bucata de nuca si se lasa bomboanele sa se usuce la temperatura camerei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii