Dulce din fulgi de orez

1 margarina, 3 linguri miere de albine si 250 g zahar se topesc impreuna la foc mic. Se adauga un pumn de nuci taiate, cele 3 linguri de cacao, romul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 3 linguri miere de albine
  • 250 g zahar
  • nuca taiata
  • 3 linguri cacao
  • 50 ml rom
  • vanilie
  • 1 pachet fulgi de orez

Mod de preparare

1 margarina, 3 linguri miere de albine si 250 g zahar se topesc impreuna la foc mic.

Se adauga un pumn de nuci taiate, cele 3 linguri de cacao, romul si vanilia.

La urma se adauga si un pachet de fulgi de orez. Se omogenizeaza pe foc, se toarna intr-un vas emailat sau de sticla. Se lasa la rece sa se intareasca si se taie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci