Pentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.
Pentru foile cu miere de albine cu diverse creme, aluatul se lasa sa stea o zi pana la copt. Crema I - 400 g nuca macinata, 400 g zahar si 100 g apa, 250 g unt. Din apa si zahar se face un sirop, apoi se opareste nuca, dupa care se freaca untul spuma si se amesteca cu nuca inmuiata, iar la final, se umplu foile.
Crema II – in 500 ml de lapte se fierb 2 pachete de budinca de fructe si se lasa la racit. Separat, se freaca 250 g unt spuma si se amesteca cu budinca si cu esenta. La sfarsit, se umplu foile.
Foile cu miere de albine cu diverse creme se servesc umplute cu crema.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii