Foile cu miere de albine si nuci macinate este o reteta de prajitura de casa delicioasa. Blaturile aromate se imbina perfect cu crema intr-un desert irezistibil.
Pentru foile cu miere de albine si nuci macinate se framanta aluatul si se lasa de astazi pe maine la rece. La sfarsit, se coc trei foi in tava patrata sau rotunda, cate 10 minute fiecare.
Se prepara o crema de nuci dupa indicatiile din reteta, si dupa ce s-au racit, foile se ung cu aceasta crema.
La sfarsit se poate topi ciocolata sau se poate pur si simplu pudra cu zahar.
Foile cu miere de albine si nuci macinatese servesc tiate felii, dupa ce au stat cel putin o ora in frigider.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii