Foile cu miere de albine si nuci macinate este o reteta de prajitura de casa delicioasa. Blaturile aromate se imbina perfect cu crema intr-un desert irezistibil.
Pentru foile cu miere de albine si nuci macinate se framanta aluatul si se lasa de astazi pe maine la rece. La sfarsit, se coc trei foi in tava patrata sau rotunda, cate 10 minute fiecare.
Se prepara o crema de nuci dupa indicatiile din reteta, si dupa ce s-au racit, foile se ung cu aceasta crema.
La sfarsit se poate topi ciocolata sau se poate pur si simplu pudra cu zahar.
Foile cu miere de albine si nuci macinatese servesc tiate felii, dupa ce au stat cel putin o ora in frigider.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii