Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamiie, bicarbonatul de amoniu si smintina se amesteca, batindu-se bine pina se transforma in spuma. S
Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamiie, bicarbonatul de amoniu si smintina se amesteca, batindu-se bine pina se transforma in spuma. Se adauga faina si, dupa ce se varsa compozitia pe planseta, se framinta un aluat moale. Se intinde se se taie diferite forme care se pun in tava, unse cu albus. Deasupra fiecarui fursec se pune cite un sfert de miez de nuca. Se lasa sa stea in tava cel putin o ora si apoi se da la cuptor, unde se coc la foc iute, pina se auresc. Dupa ce s-au racit, se pot uni cite doua, punind la mijloc gemul preferat de copil.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtVa invit cu drag la tarta delicioasa!
Tarta rustica cu branza dulce si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii