Se incinge cuptorul. Se scobesc merele si se indeparteaza cotoarele. Cu un cutit, se cresteaza merele pe verticala la distante egale. Se pun intr-o ta
Se incinge cuptorul. Se scobesc merele si se indeparteaza cotoarele. Cu un cutit, se cresteaza merele pe verticala la distante egale. Se pun intr-o tava de teflon. Se amesteca mierea, margarina, coaja si zeama de lamaie. Se toarna cu o lingurita amestecul obtinut in mere, se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce tava la cuptor timp de 40-45 minute.
Se servesc cu crema de lapte degresat
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii