Se spala stafidele si smochinele, se toaca si se amesteca cu alunele macinate; se adauga zeama de la mandarina si mierea, si se amesteca. Se decoreaza
Se spala stafidele si smochinele, se toaca si se amesteca cu alunele macinate; se adauga zeama de la mandarina si mierea, si se amesteca. Se decoreaza cu frisca si piscoturi.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezSos delicios de mazare este simplu de facut pentru aceasta reteta de sos va trebuie un borcan mare de mazare.
Sos delicios de mazareDupă ce am degustat o minunată ciorbă de potroace duminica trecută, și culmea le-a plăcut Zmeilor, am zis hai să...
Borș cu carne de pasăre și legume de varăSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii