Se fierbe apa cu zaharul, pina cind siropul se lipeste bine de degete, se toarna cald in miere si se adauga faina; se amesteca bine compozitia si se l
Se fierbe apa cu zaharul, pina cind siropul se lipeste bine de degete, se toarna cald in miere si se adauga faina; se amesteca bine compozitia si se lasa sa stea 24 de ore. Dupa aceasta perioada, se adauga apoi ouale, nucile pisate, fructele glasate si bicarbonatul de amoniu. Pe o planseta presarata cu faina se framinta pina la densitatea aluatului de cozonac. Pe bucati, se intinde o foaie de 4 mm grosime, din care se taie diferite forme, care se coc pe o tava putin unsa, la foc iute, in cuptorul bine incins, pina ce capata culoarea galben-deschis. Dupa ce se racesc, se inmoaie in glazura pentru turta dulce si se usuca in cuptorul cald.
Se servesc impreuna cu vin
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii