Se fierbe apa cu zaharul, pina cind siropul se lipeste bine de degete, se toarna cald in miere si se adauga faina; se amesteca bine compozitia si se l
Se fierbe apa cu zaharul, pina cind siropul se lipeste bine de degete, se toarna cald in miere si se adauga faina; se amesteca bine compozitia si se lasa sa stea 24 de ore. Dupa aceasta perioada, se adauga apoi ouale, nucile pisate, fructele glasate si bicarbonatul de amoniu. Pe o planseta presarata cu faina se framinta pina la densitatea aluatului de cozonac. Pe bucati, se intinde o foaie de 4 mm grosime, din care se taie diferite forme, care se coc pe o tava putin unsa, la foc iute, in cuptorul bine incins, pina ce capata culoarea galben-deschis. Dupa ce se racesc, se inmoaie in glazura pentru turta dulce si se usuca in cuptorul cald.
Se servesc impreuna cu vin
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseE un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva...
Aperitiv rulada din carne tocata cu legume
Comentarii