Se amesteca mierea cu zaharul si cu scortisoara pina avem o masa cremoasa. Se adauga citronada, oranjada si apa si se mai amesteca citeva minute. Se p
Se amesteca mierea cu zaharul si cu scortisoara pina avem o masa cremoasa. Se adauga citronada, oranjada si apa si se mai amesteca citeva minute. Se pune faina si praf de copt si se toarna compozitia in tava tapetata cu hirtie de copt.se coace 25-30 min la foc potrivit. Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna peste prajitura racita putin. Se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Se taie patrate de marime potrivita.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii