Ranjet de mar

Marul taiat in acest fel il puteti folosi pentru a orna prajiturile sau salatele pentru Halloween. De asemenea e o metoda buna pentru a convinge copii sa manance fructe.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Ranjet de mar

Ingrediente

  • 1 mar
  • 2-3 migdale

Mod de preparare

Marul taiat in acest fel il puteti folosi pentru a orna prajiturile sau salatele pentru Halloween. De asemenea e o metoda buna pentru a convinge copii sa manance fructe.Se taie o felie de mar mai mare si se face o taietura in mijloc. Migdalele se rup pentru a deveni dinti sau colti. Se pot folosi si felii de migdale din comert, eu nu am avut si oricum imi place mult look-ul acesta cu dinti stricati si neuniformi. Se aranjeaza dintii si sunt gata ptr masa de Halloween.


Daca sunt tinute mai mult timp, merele se pot stropi cu suc de lamaie.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori