Salam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Rupem biscuitii bucatele iar rahatul il taiem cubulete.
Punem intr-un vas pe foc laptele,rahatul si ciocolata si lasam sa dea 2-3 clocote. Dam deoparte si adaugam cacao amestecata cu zaharul,untul si esenta de rom.
Amestecam sa se topeasca untul si zaharul,lasam sa se racoreasca compozitia si o turnam peste biscuiti si nuca macinata.Amestecam pana sosul de cacao cuprinde toti biscuitii.
Intindem pe masa folie alimentara,impartim compozitia in trei si formam suluri pe care le impachetam strans. Desfacem folia si presaram "salamul "cu nuca de cocos., Il impachetam din nou si il dam la frigider pentru 3-4 ore. Il feliem inainte de servire. Pofta mare!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii