Se face blatul care se va coace intr-o tava. Ouale si zaharul se bat bine. Faina, praful de copt, si cacao, se adauga la oua dupa care se amesteca si
Se face blatul care se va coace intr-o tava. Ouale si zaharul se bat bine. Faina, praful de copt, si cacao, se adauga la oua dupa care se amesteca si cu untul.
Se coace la 200° C cca. 8 minute, apoi se lasa la racit dupa care se pune in forme rotunde mici.
Gelatina se prepara cu apa, dupa care se adauga sampania. Se amesteca cu frisca, pana cand se intareste, albusrile se bat spuma, si se adauga zaharul. se amesteca cu frisca. Se lasa 2 ore in frigider.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii