Bateti albusurile spuma intr-un castron si turnati in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Puneti pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, faceti
Bateti albusurile spuma intr-un castron si turnati in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc.
Puneti pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, faceti - cu doua linguri - galusti de albus si lasati-le sa fiarba patru minute, intorcandu-le la jumatatea timpului de fiert.
Lasati-le sa se scurga pe hartie absorbanta. Bagati capsunile sub un jet de apa rece, scurgeti-le, indepartati coditele si mixati fructele cu zeama de lamaie si zaharul cristal.
Varsati sosul de capsuni intr-un castron si puneti-l la rece. Inainte de a-l servi, asezati peste sos galustile de albus si garnisiti-le cu frunzulite de menta.
Pofta buna!
Reteta Sos de capsuni cu galusti de albus a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete cu capsuni gasiti aici:
Prajitura cu crema de iaurt de capsuni,
Placinta de capsuni,
Tort de ciocolata
cu crema de capsuni
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii