Pentru spuma de albus cu capsuni se pun intr-un castron albusurile, zaharul pisat si capsunile. Se bate totul cu telul, cel putin 20 minute. La inceput crema se lichefiaza.
Pentru spuma de albus cu capsuni se pun intr-un castron albusurile, zaharul pisat si capsunile. Se bate totul cu telul, cel putin 20 minute. La inceput crema se lichefiaza, incetul cu incetul se leaga si devine spumoasa si tare ca orice albus cand este bine batut. Se asaza intr-o compotiera, se da o ora-doua la gheata. Aceeasi crema se face cu fragi sau cu visine fara samburi.
Inainte de a fi servita, se asaza deasupra spumei de albus cu capsuni cateva capsuni frumoase.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii