Portocalele se spala si se curata de coaja. Piersicile si caisele se spala si se descojesc. Strugurii se spala si se desfac bobitele de pe ciorchine.
Portocalele se spala si se curata de coaja. Piersicile si caisele se spala si se descojesc. Strugurii se spala si se desfac bobitele de pe ciorchine. Capsunile si murele se spala. 1/3 din cantitatea de suc de portocale se amesteca cu zahar si gelatina pulbere si se lasa 10 minute in repaus. Separat, restul de suc de portocale se mixeaza cu pulpa de portocale si se adauga peste amestecul cu gelatina. Jeleul format se amesteca cu iaurt. Se pun in cupe straturi alternative de fructe (capsuni, mure,caise,struguri,piersici) si jeleu. Ultimul strat contine decorul realizat din fructe si frunze de menta.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaDe mult doream un iepure de casa!Spre surprinderea mea am gasit joi la macelarie.N-am mai stat pe ganduri si am cumparat un...
Friptura de iepure cu maslineDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii