SPUMA DE PORTOCALE

Portocalele se spala si se curata de coaja. Piersicile si caisele se spala si se descojesc. Strugurii se spala si se desfac bobitele de pe ciorchine.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Suc de portocale-0.500l
  • zahar-0.050kg
  • gelatina pulbere- 0.050kg
  • portocale-0.100kg
  • iaurt-0.400kg
  • menta(frunze)- 0.050kg
  • fructe proaspete(portocale
  • capsuni
  • mure
  • caise
  • struguri
  • piersici)-0.350kg

Mod de preparare

Portocalele se spala si se curata de coaja. Piersicile si caisele se spala si se descojesc. Strugurii se spala si se desfac bobitele de pe ciorchine. Capsunile si murele se spala. 1/3 din cantitatea de suc de portocale se amesteca cu zahar si gelatina pulbere si se lasa 10 minute in repaus. Separat, restul de suc de portocale se mixeaza cu pulpa de portocale si se adauga peste amestecul cu gelatina. Jeleul format se amesteca cu iaurt. Se pun in cupe straturi alternative de fructe (capsuni, mure,caise,struguri,piersici) si jeleu. Ultimul strat contine decorul realizat din fructe si frunze de menta.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc