Jeleul de zmeura il putem folosi la torturi, creme sau tarte. ESte usor de facut si este foarte bun.
Pentru jeleul de zmeura se face un sirop dintr-un litru de apa si 400 g zahar, apoi se aleg 400 g zmeura. Zmeura o punem intr-o sita, o spalam, apoi o punem intr-un castron peste care turnam siropul fierbinte si lasam sa stea timp de o ora. in alt vas, dizolvam 15 g gelatina in 30 ml de apa calda si zeama de la o lamaie, dupa care strecuram prin tifon zmeura, o amestecam cu gelatina dizolvata si o lasam sa se intareasca.
Jeleul de zmeura il putem folosi la torturi, creme sau tarte.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNoh, de aici am plecat, faină idee, https://www.bucataras.ro/retete/supa-de-praz-cu-carne-tocata-44905.html si aici am ajuns...
Supa de praz cu carne tocata si branzaReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii