Fierbe laptele cu batonul de vanilie. Separa galbenusurile de albusuri si bate spuma tare albusurile cu 2 linguri de zahar pudra. Umezeste o lingura i
Fierbe laptele cu batonul de vanilie. Separa galbenusurile de albusuri si bate spuma tare albusurile cu 2 linguri de zahar pudra. Umezeste o lingura in lapte fierbinte si formeaza bulgari mari din spuma de albus, pe care pune-le in lapte si fierbe-le 2-3 minute. Scoate-le cu o spumiera si lasa-le la scurs. Indeparteaza batonul de vanilie din lapte. Freaca spuma galbenusurile cu zaharul pudra ramas si cu praful de budinca. Adauga 2-3 linguri de lapte, dupa care toarna totul in lapte. Amesteca continuu pana devine dens. Ia-l de pe foc si lasa-l sa se raceasca. Adauga rom in laptele de pasare, toarna-l in cupe, aseaza bulgarii de spuma deasupra si serveste-l rece..
Alte retete recomandate
Prajitura visine
Dulceata de visine
Ciocolata de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii