Compozitia pentru malaiul de post se face din 2 mere rase, 250 ml vin alb, 150 ml ulei, o cana de faina de malai.
Pentru malaiul de post se amesteca toate la un loc, dupa care compozitia se aseaza in tava tapetata cu ulei si faina si se da la cuptor timp de patruzeci pana la patruzeci si cinci de minute.
La sfarsit, cand este gata, malaiul de post se pudreaza cu zahar sau se poate aseza deasupra un strat de dulceata de fructe si se serveste.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii