Pentru omleta cu dulceata si vanilie se freaca bine galbenusurile cu zahar pisat si cu o bucatica de vanilie sau zahar vanilat, pana ce se face ca o crema.
Pentru omleta cu dulceata si vanilie se freaca bine galbenusurile cu zahar pisat si cu o bucatica de vanilie sau zahar vanilat, pana ce se face ca o crema. Se adauga incet faina si la sfarsit cele sase albusuri batute spuma. Se unge o tava bine cu unt, se toarna compozitia, dupa ce s-a scos vanilia, si se coace la cuptor, la foc potrivit. Cand este gata, se rastoarna pe un servet ud, se pune dulceata sau marmelada, se face sul, se asaza pe farfurie, se presara cu zahar. Se poate inlocui vanilia cu putina coaja rasa de lamaie.
Omleta cu dulceata si vanilie se poate servi cu dulceata sau marmelada.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii