Se bat albusurile spuma intr-un castron si se toarna in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Se pune pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, se f
Se bat albusurile spuma intr-un castron si se toarna in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Se pune pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, se fac - cu doua linguri - galusti de albus si se lasa sa fiarba patru minute, intorcandu-le la jumatatea timpului de fiert. Se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se baga capsunile sub un jet de apa rece, se scurg, se indepartaeaza coditele si se mixeaza fructele cu zeama de lamaie si zaharul cristal. Se varsa sosul de capsuni intr-un castron si se pune la rece. Inainte de a-l servi, se aseaza peste sos galustile de albus si se garniseste cu frunzulite de menta.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacReteta aceasta de foietaj o am de peste 20 de ani, m-a cucerit de prima data cand am facut-o si o fac deseori, chiar daca...
Cremsnit cu foietaj de casaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii