Se bat albusurile spuma intr-un castron si se toarna in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Se pune pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, se f
Se bat albusurile spuma intr-un castron si se toarna in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Se pune pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, se fac - cu doua linguri - galusti de albus si se lasa sa fiarba patru minute, intorcandu-le la jumatatea timpului de fiert. Se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se baga capsunile sub un jet de apa rece, se scurg, se indepartaeaza coditele si se mixeaza fructele cu zeama de lamaie si zaharul cristal. Se varsa sosul de capsuni intr-un castron si se pune la rece. Inainte de a-l servi, se aseaza peste sos galustile de albus si se garniseste cu frunzulite de menta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii