Se bat albusurile spuma intr-un castron si se toarna in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Se pune pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, se f
Se bat albusurile spuma intr-un castron si se toarna in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Se pune pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, se fac - cu doua linguri - galusti de albus si se lasa sa fiarba patru minute, intorcandu-le la jumatatea timpului de fiert. Se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se baga capsunile sub un jet de apa rece, se scurg, se indepartaeaza coditele si se mixeaza fructele cu zeama de lamaie si zaharul cristal. Se varsa sosul de capsuni intr-un castron si se pune la rece. Inainte de a-l servi, se aseaza peste sos galustile de albus si se garniseste cu frunzulite de menta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii