Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare. Marga
Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare.
Margarina se amesteca cu galbenusuri, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie si suc, amidon alimentar si branza de vaci. (Daca este posibil se foloseste mixer-ul). Se adauga spuma din albusuri si se amesteca. Cuptorul se lasa la incalzit la o temperatura de 200 grade C. Piersicile se lasa la scurs. Se unge o tava cu putin unt si se intinde crema de branza. Deasupra se aseaza piersicile care se acopera cu crema ramasa. Se presara cu migdale, bucati mici de unt si se pune la copt ca. 50 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii