Soufle cu branza si piersici

Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare. Marga

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie
  • 500 g branza cu continut scazut de grasime
  • 3 oua
  • 50 g margarina
  • 100 g de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 75 g de amidon alimentar
  • 1 conserva de piersici mari
  • 40 g de migdale
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare.

Margarina se amesteca cu galbenusuri, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie si suc, amidon alimentar si branza de vaci. (Daca este posibil se foloseste mixer-ul). Se adauga spuma din albusuri si se amesteca. Cuptorul se lasa la incalzit la o temperatura de 200 grade C. Piersicile se lasa la scurs. Se unge o tava cu putin unt si se intinde crema de branza. Deasupra se aseaza piersicile care se acopera cu crema ramasa. Se presara cu migdale, bucati mici de unt si se pune la copt ca. 50 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate

Ciocolata de casa

Spuma de capsuni

Tarta cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori