Se pune la fiert laptele cu zaharul; cind fierbe laptele se adauga faina de cartofi amestecata cu putin lapte rece in alt vas. Se lasa sa clocoteasca
Se pune la fiert laptele cu zaharul; cind fierbe laptele se adauga faina de cartofi amestecata cu putin lapte rece in alt vas. Se lasa sa clocoteasca totul timp de 2 minute, apoi se ia de pe foc si se adauga untul, sarea si galbenusurile unul cite unul, amestecind mereu, iar la sfirsit albusurile batute spuma. Se pune totul in forma pentru sufleu unsa si se da la cuptor cca 20 minute.
Se serveste imediat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii