Sufleul cu lapte este o reteta culinara simpla, dar pentru care aveti nevoie de cateva ingrediente speciale. Intre aceste ingrediente se numara si faina de cartof.Pentru reteta de sufleu cu lapte veti mai avea nevoie de lapte, oua, unt, zahar, faina de cartofi si sare.
Se pune la fiert laptele cu zaharul. Cand laptele fierbe, se adauga faina de cartofi amestecata cu putin lapte rece in alt vas. Se lasa sa clocoteasca totul timp de 2 min, apoi se ia de pe foc si se adauga untul, sarea si galbenusurile unul cate unul, amestecand mereu, iar la sfarsit albusurile batute spuma.
Se pune totul in forma pentru sufleu unsa si se lasa la cuptor circa 20 min.
Se serveste imediat.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Reteta drob
Spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii