Sufleul de migdale este o reteta usoara si delicioasa. Pentru prepararea ei aveti nevoie de oua, lapte, vanilie, frisca, zahar si migdale.
Acest delicios sufleu de migdale este reteta ideala atunci cand aveti pofta de ceva dulce. Poate constitui desertul preferat al intregii familii, fie ca e zi de sarbatoare sau doar o duminica obisnuita.
Sufleu cu migdale si frisca se prepara astfel: Batonul de vanilie se pune la fiert impreuna cu laptele si frisca. Se lasa 15 minute, apoi se scoate. Se bat la bain-marie galbensurile cu zaharul, apoi se toarna laptele cu vanilia si se amesteca cateva minute, dupa care se lasa la racit. Separat, se bat albusurile cu zaharul pudra. Se toarna compozitia intr-o forma de sufleu si se lasa la copt 1-2 minute, in cuptorul cu microunde, dupa care se rastoarna peste sosul de vanilie.
Se orneaza cu sos de caramel si migdale.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii