sufleu de caise

Se curata caisele de coaja si samburi,se trece prin sita si se amesteca cu jumataet din cantitaeta de zahar.se bat albusurile spuma cu restul de zahar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 caise bine coapte
  • 160g zahar
  • 6 albusuri

Mod de preparare

Se curata caisele de coaja si samburi,se trece prin sita si se amesteca cu jumataet din cantitaeta de zahar.se bat albusurile spuma cu restul de zahar si se amesteca usor cu pireul de caise.se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se coace in cuptor,timp de 30-40 minute.
rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori