Sufleu de capsuni

Se spala capsunile, se scot coditele si se fierb cu 100 gr zahar, pana se obtine un gem legat. Se raceste gemul de capsuni. Se freaca untul cu 200 g

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Sufleu de capsuni

Ingrediente

  • 250 gr capsuni
  • 300 gr zahar pudra
  • 100 gr unt
  • 8 oua
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se spala capsunile, se scot coditele si se fierb cu 100 gr zahar, pana se obtine un gem legat. Se raceste gemul de capsuni. Se freaca untul cu 200 gr zahar, se inglobeaza galbenusurile, pe rand, amestecand dupa fiecare, apoi se pune faina, cate putin, se amesteca bine si se obtine o crema. Se adauga gemul de capsuni si se amesteca. Se mai inglobeaza usor albusurile batute spuma tare, amestecand cu lingura de sus in jos. Se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu unt si faina, se pune in cuptorul cald, la foc potrivit timp de 25 de minute.


Se scoate sufleul din cuptor si se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori