Se spala capsunile, se scot coditele si se fierb cu 100 gr zahar, pana se obtine un gem legat. Se raceste gemul de capsuni. Se freaca untul cu 200 g
Se spala capsunile, se scot coditele si se fierb cu 100 gr zahar, pana se obtine un gem legat. Se raceste gemul de capsuni. Se freaca untul cu 200 gr zahar, se inglobeaza galbenusurile, pe rand, amestecand dupa fiecare, apoi se pune faina, cate putin, se amesteca bine si se obtine o crema. Se adauga gemul de capsuni si se amesteca. Se mai inglobeaza usor albusurile batute spuma tare, amestecand cu lingura de sus in jos. Se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu unt si faina, se pune in cuptorul cald, la foc potrivit timp de 25 de minute.
Se scoate sufleul din cuptor si se serveste fierbinte.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Un dulce delicios si usor de preparat.
Tiramisu reţetă originala, cu friscaO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umplutaFoarte bune, dar au iesit cam crescute.
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj
Comentarii