Se spala fructele si se aleg boabele de pe codite. Se acopera fructele cu apa si se fierb impreuna cu zaharul si vanilia. Cand se inmoaie, fructele se
Se spala fructele si se aleg boabele de pe codite. Se acopera fructele cu apa si se fierb impreuna cu zaharul si vanilia. Cand se inmoaie, fructele se trec prin siaa. Se obtine un piure care se freaca bine cu faina si galbenusurile. Se adauga in piure vinul, se amesteca iar compozitia se pune intr-un vas, in bain-marie, amestecand mereu. Se fierbe 5 minute. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in compozitia calduta. Se tapeteaza cu unt si faina o forma, care se baga in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Sufleul se serveste cald, cu sos de vanilie.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Tort de inghetata cu zmeura
Tort de ciocolata cu crema de capsuni

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii