Se dau biscuitii pe razatoare mica, se pun intr-un castron adanc, se amesteca cu galbenusurile batute bine si cu smantana in care s-a ras coaja de la
Se dau biscuitii pe razatoare mica, se pun intr-un castron adanc, se amesteca cu galbenusurile batute bine si cu smantana in care s-a ras coaja de la jumatate de lamaie. In smantana se adauga zahar, dupa gust. Fructele, de preferinta cirese, visine sau caise, se spala, se curata de samburi si de codite, se scurg si se pun in forma unsa cu unt. Peste fructe se asaza compozitia preparata inainte si totul se acopera cu albusurile batute tare. Se introduce forma la cuptorul incins si se tine jumatate de ora la foc iute.
Sufleul se serveste cald.
Alte dulciuri retete recomandate
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii