Sufleu de gris

Se fierbe grisul cu laptele,se adauga zaharul si vanilia.Cand este gata fiert se amesteca si untul.Se lasa sa se raceasca,se adauga galbenusurile,visi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80g de gris
  • 80g unt
  • 3oua
  • 1/2lapte
  • 125g zahar
  • 3linguri cu visine din visinata.un plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se fierbe grisul cu laptele,se adauga zaharul si vanilia.Cand este gata fiert se amesteca si untul.Se lasa sa se raceasca,se adauga galbenusurile,visinele si albusurile batute spuma.Se amesteca usor.Se pune compozitia intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt si se introduce in cuptor sa se coaca.
Se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori