Se spala si se curata gutuile, se dau prin razatoare si se fierb intr-un vas cu putina apa. Cand s-au inmuiat si a scazut lichidul, gutuile se racesc
Se spala si se curata gutuile, se dau prin razatoare si se fierb intr-un vas cu putina apa. Cand s-au inmuiat si a scazut lichidul, gutuile se racesc, se dau prin sita si se obtine un piure.
Acesta se amesteca bine cu zaharul, untul si vanilia, pana se obtine o compozitie omogena. Albusurile batute spuma tare se inglobeaza usor in piure, amestecand cu lingura, de sus in jos. Se pune compozitia intr-o forma tapetata si se coace sufleul in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 25 de minute.
Se scoate sufleul din cuptor, se pudreaza cu zahar si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Spuma de capsuni
Prajitura cu visine
Tort diplomat
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaNu aveam de gand sa scriu aceasta reteta, deoarece cred ca toata lumea stie sa faca paste (toata lumea care vrea sa faca, in...
Paste de casaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii