Se spala si se curata gutuile, se dau prin razatoare si se fierb intr-un vas cu putina apa. Cand s-au inmuiat si a scazut lichidul, gutuile se racesc
Se spala si se curata gutuile, se dau prin razatoare si se fierb intr-un vas cu putina apa. Cand s-au inmuiat si a scazut lichidul, gutuile se racesc, se dau prin sita si se obtine un piure.
Acesta se amesteca bine cu zaharul, untul si vanilia, pana se obtine o compozitie omogena. Albusurile batute spuma tare se inglobeaza usor in piure, amestecand cu lingura, de sus in jos. Se pune compozitia intr-o forma tapetata si se coace sufleul in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 25 de minute.
Se scoate sufleul din cuptor, se pudreaza cu zahar si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Spuma de capsuni
Prajitura cu visine
Tort diplomat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii