Se pune int-un castron laptele cu sarea,untul,zaharul si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba.Cand clocoteste se toarna faina toata odata si se ameste
Se pune int-un castron laptele cu sarea,untul,zaharul si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba.Cand clocoteste se toarna faina toata odata si se amesteca repede si bine pana ce aluatul se desprinde de pe vas.Se lasa la o parte sa se raceasca,apoi se introduc ouale unul cate unul, zeama si coaja de lamaie si se amesteca bine.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor 20-25 minute.
Se serveste cu sos de lamaie
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii