Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, nucile macinate si coaja rasa de la
Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, nucile macinate si coaja rasa de lamiie. Se taie chiflele felii, se moaie repede in laptele cald, se farimiteaza cu furculita si se amesteca cu merele si cu celelalte ingrediente. La urma se adauga albusurile batute spuma. Se toarna in forma unsa si presarata cu pesmet si se coace o ora la foc slab se pudreaza cu zahar vanilat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii