Se freca foarte bine untul cu zaharul,se adauga galbenusurile pe rand si se freaca bine dupa fiecare,apoi se adauga zaharul vanilat,pesmetul si albusu
Se freca foarte bine untul cu zaharul,se adauga galbenusurile pe rand si se freaca bine dupa fiecare,apoi se adauga zaharul vanilat,pesmetul si albusurile batute spuma tare.Intr-o forma unsa cu unt se pun murele care au fost lasate cu putin zahar la caldura,iar deasupra se toarna compozitia de oua,si se introduce la cuptor.
rece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii