Sufleu de orez

cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma cu telul. Galbenusurile se adauga l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g orez
  • 3 – 5 oua
  • 2 pachete de zahar vanilat
  • 120 g margarina
  • 1 l lapte
  • 110 g zahar pudra
  • Stafide

Mod de preparare

cald.

Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma cu telul. Galbenusurile se adauga la orez, se amesteca, se adauga apoi albusurile, cu grija. Se coace in cuptorul de aragaz la foc potrivit.

Se serveste rece cu sirop de zmeura.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori