Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina,se adauga laptele treptat,amestecand bine,apoi se pune pe un foc mic si se amesteca pana se ingr
Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina,se adauga laptele treptat,amestecand bine,apoi se pune pe un foc mic si se amesteca pana se ingroasa,Se ia sosul de pe foc,se lasa sa se raceasca,se adauga galbenusurile crude,sare,galbenusurile fierte si albusurile taiate marunt,apoi albusurile batute spuma tare.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia si se introduce in cuptorul fierbinte.
Depinde de preferinta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii