Se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga vanilia, cacaua si se mai freaca pana se obtine o crema. Se incorporeaza in crema albusurile batut
Se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga vanilia, cacaua si se mai freaca pana se obtine o crema. Se incorporeaza in crema albusurile batute spuma tare, amestecand usor cu lingura, de sus in jos. Se toarna compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se coace sufleul in cuptor, la foc moderat, timp de 20 de minute. Cu 2 minute inainte de a servi, se scoate sufleul din cuptor, se pudreaza cu zahar si se pune din nou in cuptor, ca sa se caramelizeze zaharul.
Se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Cremsnit
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii