Se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga vanilia, cacaua si se mai freaca pana se obtine o crema. Se incorporeaza in crema albusurile batut
Se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga vanilia, cacaua si se mai freaca pana se obtine o crema. Se incorporeaza in crema albusurile batute spuma tare, amestecand usor cu lingura, de sus in jos. Se toarna compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se coace sufleul in cuptor, la foc moderat, timp de 20 de minute. Cu 2 minute inainte de a servi, se scoate sufleul din cuptor, se pudreaza cu zahar si se pune din nou in cuptor, ca sa se caramelizeze zaharul.
Se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Cremsnit
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii