Se prepara o crema de vanilie din 6 oua.se taie perele in jumatati si se fierb usor in sirop de zahar ca sa se glaseze.se aranjeaza crema de vanilie p
Se prepara o crema de vanilie din 6 oua.se taie perele in jumatati si se fierb usor in sirop de zahar ca sa se glaseze.se aranjeaza crema de vanilie pe un platou rotund si deasupra,in forma de coroana,se pun jumatatile depere cu codita in afara.In mijloc,se pun jumatatile de pere cu codita in afara.In mijloc,peste crema,se pune un strat de frisca si se pune la rece.
Se serveste rece
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii