Sufleu de piersici (caise)

Se taie fructele in jumatati si se rad pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cu galbenusurile, zaharul, coaja de lamiie si romul. Albusurile batute spu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piersici sau caise
  • 250 gr zahar
  • 2 oua
  • coaja de la o lamiie rasa
  • 2 linguri rom
  • 25 gr unt

Mod de preparare

Se taie fructele in jumatati si se rad pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cu galbenusurile, zaharul, coaja de lamiie si romul. Albusurile batute spuma, cu 4 linguri din cantitatea de zahar prevazuta, se incorporeaza la sfirsit. Compozitia se pune intr-o forma inalta, unsa cu putin unt si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru ½ ora. Se pudreaza cu zahar
Se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori