Sufleu de portocale

Se taie coaja de la portocala, se freaca zaharul cu zeama si coaja portocalelor timp de o ora. Se dauga nucile sau migdalele pisate, un ou intreg si t

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 2 portocale
  • 100 g nuci sau migdale
  • 4 oua
  • 25 g unt

Mod de preparare

Se taie coaja de la portocala, se freaca zaharul cu zeama si coaja portocalelor timp de o ora. Se dauga nucile sau migdalele pisate, un ou intreg si trei galbenusuri. La urma se adauga albusurile batute spuma. Se

toarna in forma unsa si se coace la cuptor ½ ora.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci