Se toarna, intr-un vas, smantana cu faina si se pune sa fiarba pe foc mic, amestecand bine, ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se prinda. Se amestec
Se toarna, intr-un vas, smantana cu faina si se pune sa fiarba pe foc mic, amestecand bine, ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se prinda. Se amesteca mereu iar dupa ce compozitia da in cateva clocote, se ia de pe foc si se pune la racit. Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se incorporeaza galbenusurile in compozitia de faina rece si se amesteca. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in compozitie, amestecand cu lingura, de sus in jos. Totul se pune intr-o forma tapetata cu unt si faina si se coace sufleul in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 20 de minute.
Se scoate sufleul din cuptor si se serveste cald. Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Tort cu visine Padurea Neagra
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii