Sufleu de somon cu spanac este o delicatesa culinara. Ingredientele pentru reteta sunt: somon, cartofi, spanac.
Sufleul de somon cu spanac se prapara astfel: spalam cartofii si ii punem la fiert. Dupa ce sunt fierti, dar nu tare, ii decojim si ii taiem bucati. Curatam spanacul, il spalam si il oparim in apa cu sare. Punem sub jet de apa rece, apoi il lasam la scurs si apoi il tocam. Incingem cuptorul. Tocam usturoiul iar cepa o taiem rondele. Incingem intr-o tigaie usturoiul, punem faina incetul cu incetul. Stingem cu vin alb, apoi turnam supa de legume. Luam tigaia de pe foc si adaugam sosul de branza de vaci, parmezanul si smantana. Condimentam cu sare, piper, nucsoara si suc de lamaie.
Pestele il taiem cuburoi apoi il amestecam cu spanacul si cartofii. Pregatim o tava de sufleu unsa si punem compozitia. Turnam deasupra sosul de branza si coacem sufleul la cuptor 25 de minute.
Alte retete cu peste:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii